Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Καλησπέρα,
Καθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούργιο. Μου τηλεφώνησαν σήμερα απο το Σούνιο. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα, κουτάβια και μεγαλύτερα ζώα. Κυρίως κυνηγετικά. Αυτά που αφήνουν οι ασυνείδητοι κυνηγοί, οι ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ, που νομίζουν ότι ΚΑΘΕ ΚΥΝΗΓΌΣΚΥΛΟ ξέρει να κυνηγά απο μωρό.
Αν δούν ότι δεν ξέρει τη τέχνη απο μωρό κακό του κεφαλιού του.
Γεμάτος ο Δρυμός του Σουνίου απο κάθε είδους εγκατελειμένα σκυλιά.
Το ενδιαφέρον είναι ότι εξαφανίζονται κάθε φθινόπωρο. Γιατί κάθε φθινόπωρο γεμίζει φόλες η περιοχή του Σουνίου, εντός και εκτός Δρυμού. Απο ποιούς;
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτοκίνητο του Δήμου γυρίζει και μαζεύει τα πτώματα. Μάλιστα, κάποιος,ίσχυρίζεται ότι άκουσε τον οδηγό να λέει στο συνοδηγό " καλά όλα τα σκότωσες, δεν άφησες κανένα;"
Δεν με εξέπληξαν οι πληροφορίες αυτές.
Πάντα μου φαινόταν περίεργο πώς ενώ στο Λαύριο γινόταν χαμός απο αδέσποτα σκυλιά, το φθινόπωρο στο Σούνιο δεν υπήρχε ψυχή.

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

ΤΣΙΡΚΟ MUNDIAL- ΛΑΥΡΙΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!!!

Το Τσίρκο MUNDIAL κόλησε αφίσες ότι αρχίζει παραστάσεις σήμερα, 4/9/2007 στο καρνάγιο του Λαυρίου. Ο Δήμος Λαυρίου αρνήθηκε να δεχτεί την αίτησή τους και την είσοδο τουΤσίρκο στο Λαύριο.Επιπλέον ζήτησε απο τον υπεύθυνο του Τσίρκο να μαζέψει όλες τις αφίσες που είχαν αναρτήσει στην περιοχή. Ηταν απόαση πολιτική, όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Μώρογλου.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ!!! ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

Παρ΄όλα αυτά το τσίρκο λειτούργησε!!!!!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Με τις ευλογίες της υπάρχουσας νομοθεσίας.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο της Αστυνομίας Λαυρίου, δεν προβλέπονται ποινικές κυρώσεις για το τσίρκο που λειτουργεί χωρίς άδεια. Μόνο Διοικητικές κυρώσεις, δηλ. πρόστιμο ποσού που ορίζεται και εισπράτεται απο τον Δήμο. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!

Η απόφαση του Δήμου να μήν του επιτραπεί η είσοδος και λειτουργία στη περιφέρεια του δεν έχει καμμία ισχύ - πάντα κατα τον αρμόδιο της Αστυνομίας Λαυρίου - δεδομένου ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τη λειτουργία των Τσίρκο στη Χώρα.

ΣΥΝΕΠΩΣ

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ (ΠΡΟΕΔΡ.ΔΙΑΤΑΓΜΑ 12/2005) ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡ.ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΔΑ !! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Το Τσίρκο λειτούργησε 3 μέρες, απο Τρίτη 4 έως Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου. Κάθε μέρα η Αστυνομία του έδεινε κλήση για παράνομη λειτουργία. Δεν γνωρίζουμε αν πλήρωσε τις κλήσεις αυτές στο Δήμο και με τι ποσά. Πάντως Παρασκευή πρωί είχε εξαφανιστεί.


ΜΥΣΤΗΡΙΟ αυτή η επιχείρηση Τσίρκο. Απασχολεί μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Τεχνικούς, καλλιτέχνες, θηριοδαμαστές, κοινούς υπαλλήλους. Προφανώς έχει τεράστια έξοδα μετακίνησης. Καμιόνια μεταφοράς των ζώων, ψυγεία, τροχόσπιτα, γεννήτριες κ.α. Εξοδα συντήρησης των ζώων επίσης τεράστια. Με τους μετριώτερους υπολογισμούς πρέπει να είναι μιά ιδιαίτερα ζημιογόνος επιχείρηση, υπό διωγμόν. Παρόλα αυτά επιμένει, πληρώνει αδρότατα και εισπράτει ελάχιστα. ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κάποιος απο τους αρμόδιους δεν θα έπρεπε να προβληματιστεί;;;;;;;;;;;;;;

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

ΦΟΛΕΣ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ


Εχετε δεί ζώο να πεθαίνει απο "φόλα"; Αν όχι, εύχομαι ποτέ να μη δείτε αυτό το εφιαλτικό θέαμα. Τήν απερίγραπτη αγωνία και τους αβάσταχτους πόνους του αθώου ζώου μέχρι να ξεψυχήσει που μπορεί να διαρκέσουν απο λίγα λεπτά μέχρι αρκετές ημέρες.

Αυτή η προσφιλής στους Ελληνες μέθοδος θανάτωσης των σκυλιών και γατιών ειναι ευρύτατα διαδεδομένη στη Χώρα μας. Γίνεται ατομικά, απο διεστραμένα ή ανήθικα άτομα που μισούν τα ζώα, αλλά και οργανωμένα, εποχιακά και μαζικά απο ομάδες ανθρώπων, συνήθως επαγγελματιών, με την ανοχή ή και με την ευλογία των τοπικών Αρχών.
Θεωρείται ο πιό αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος εκκαθάρισης των "ενοχλητικών παρείσακτων" αυτών πλασμάτων που άλλοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας εγκαταλείπουν αδίστακτα στους δρόμους.
Και οι δύο αυτές κατηγορίες ανθρώπων αφορούν "κοινούς εγκληματίες". Και οι δύο πράξεις (εγκατάλλειψη - δηλητηρίαση) είναι παράνομες και εγκληματικές. Και τιμωρούνται απο την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Θεωρητικά βέβαια γιατί στη πράξη αποδεικνύεται πως στη Ελλάδα υπάρχει ανισότητα Νόμων. Οι νόμοι που αφορούν τα ζώα σπάνια εφαρμόζονται στη Χώρα μας. Ακόμη και οι αρμόδιες Αρχές, συνήθως αγνοούν τη συγκεκριμένη νομοθεσία.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργείται δοκιμαστικά με στόχο τη δημιουργία όσο το δυνατο μεγαλύτερης ομάδας ανθρώπων, Ελλήνων και αλλοδαπών, που σέβονται το δικαίωμα που έχει κάθε ανεπιθύμητο και εγκαταλελειμένο ζώο σε μια αξιοπρεπή και ελεύθερη επιβίωση, σαν ισότιμος πολίτης της Ελλάδας, ανάμεσα στους Ελληνες συμπολίτες του.



Τα ζώα απο τη φύση τους έχουν φοβερή προσαρμοστικότητα. Μπορούν να επιβιώσουν στο δρόμο με τη στοιχειώδη φροντίδα και προστασία των ανθρώπων, εφ'όσον αισθάνονται ασφαλή και δεν κινδυνεύουν απο τα υποανάπτυκτα ένστικτα και την βαρβαρότητα των απολίτιστων και ψυχανώμαλων ατόμων.