Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΖΩΟΦ.ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Aπό τη Συνομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδος εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου


ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
(Αρ.Εγκρ.Πολ.Πρωτοδικείου Αθηνών 2550/82)
Ευεργ.Γιαβάση 71, Αγία Παρασκευή 15341
Τηλ. 210 6527014, Φάξ 22920 69186


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηγάκη για τα «μέτρα στήριξης της προστασίας των ζώων» που θα πάρει και για τον «Ειδικό Ποινικό Κώδικα» που θα συντάξει.

Και απορούμε!! Ο κ. Υπουργός δεν γνωρίζει ότι και στο Ν.1197/1981 και στο Ν.3170/2003, αλλά και στον 2017/1992 υπάρχουν αυστηρές ποινικές και διοικητικές κυρώσεις και μάλιστα σε βαθμό πλημμελήματος για τη κακοποίηση των ζώων;

Οι μόνες ποινικές κυρώσεις που δεν έχουν μπει από το 2003, έξι χρόνια τώρα, είναι για τη παράνομη και σωρηδόν διακίνηση προς την αλλοδαπή κατοικίδιων (σκυλιών και γατιών) κατά παράβαση του 998/2003 Ευρωπαϊκού Κανονισμού, και που, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και ερωτήσεις από Βουλευτές, δεν τόλμησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να νομοθετήσει μέχρι σήμερα για να μη δυσαρεστήσει τους διακινητές «φιλόζωους», μέσω γνωριμιών και παρεμβάσεων προς την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου.

Ποιους εκπροσώπους 200 Σωματείων είδε ο κ. Υπουργός ;; Που τους βρήκε;; Ούτε το Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο είδε, ούτε το Σύλλογο Μικρών Ζώων, ούτε τη Συνομοσπονδία.
Αν συναντήθηκε με κάποιους που ζητούν την ελεύθερη διακίνηση κατοικίδιων, η οποία γίνεται από χρόνια, ας σκεφθεί ότι οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί που υπογράφει το Ελληνικό Κράτος πρέπει να είναι σεβαστοί. Μια Κυβέρνηση κάνει το καθήκον της χωρίς παρεμβάσεις από «ισχυρά» πρόσωπα που τη πιέζουν.

Ο Υφυπουργός κ. Κιλτίδης έκανε κάποιες επαφές, αλλά μόλις πιέστηκε από μεγάλα μέσα, έριξε στις καλένδες τις ποινικές κυρώσεις, όπως έγινε και επί των κ. Μπασιάκου, Κοντού και τώρα του κ. Χατζηγάκη.

Το Δελτίο Τύπου του Υπουργού κ. Χατζηγάκη μοιάζει με προσπάθεια προλείανσης του εδάφους για την ελεύθερη διακίνηση κατοικίδιων προς αλλοδαπή, με τη πρόφαση της ζωοφιλίας την οποία του εισηγούνται, κατά παράβαση του Ε.Κ. 998/2003 και παρά τις όποιες επιπτώσεις θα έχει αυτό στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Καλά θα κάνει λοιπόν να διαβάσει ο ίδιος τη Νομοθεσία και να μην επαφίεται σε Συμβούλους και αρμοδίους , για να μην υποπέσει και αυτός στο ατόπημα του Νομάρχη Αθηνών κ. Σγουρού που, μετά από παρόμοιες επισκέψεις και πιέσεις, τροποποίησε με εγκύκλιό του το Νόμο 3170/2003 και την Υπ. Απόφαση 280239/2003, παρακάμπτοντας τη Βουλή των Ελλήνων που είναι αρμόδια να νομοθετεί αλλά και τους αρμόδιους Υπουργούς. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!!!

Ας διαβάσει λοιπόν την υφιστάμενη Νομοθεσία, ας την εφαρμόσει και ας αφήσει τις συναισθηματικές ατάκες που δε βοηθούν κανένα, επειδή οι Έλληνες δεν είναι διανοητικά καθυστερημένοι και ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Γκαραγκούνη

10 Mαϊου 2009

10 σχόλια:

LIZA είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΖΕΣΤΕ ,ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣΑΣ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΣΑΞΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Animalspress
http://animalspress.blogspot.com/

Φορτίο Ντροπής με 32 σκυλιά
από Ελλάδα προς Γερμανία.

Μπλοκαρίστηκαν στην Αγκόνα, ενώ τα 8 βρέθηκαν νεκρά από ...ασφυξία

Για άλλη μια φορά έρχεται το λιμάνι της Αγκόνα στην επικαιρότητα , με αφορμή την απαράδεκτη παράνομη μαζική μεταφορά σκύλων από την Ελλάδα προς την Ευρώπη... Για άλλη μια φορά εκτίθεται η Ελλάδα διεθνώς στο θέμα του παράνομου λαθρεμπορίου κατοικίδιων... Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Messagero, οι ιταλικές Αρχές μπλόκαραν στο λιμάνι της Αγκόνα φορτίο πλοίου (Super Fast Ferries) με εμπορεύματα , μέσα στα οποία ανακάλυψαν 32 σκύλους σε άθλια κατάσταση, οι 8 εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί από ... ασφυξία. Τα σκυλιά είχαν προορισμό τη Γερμανία, ενώ είχαν κάποια συνοδευτικά χαρτιά.
Ας σταματήσουν επιτέλους κάποια φιλοζωικά σωματεία το "παραμύθι" των υιοθεσιών σκύλων από καλά ευρωπαϊκά σπίτια. Γιατί μεταφέρονταν κρυφά μέσα σε εμπορεύματα , σε τέτοιες συνθήκες , σε άθλια κατάσταση και κάποια από αυτά ήταν νεκρά ; Ας εφαρμόσει επιτέλους το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ισχύουσα Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και ας αφήσει τις πομπώδεις ανακοινώσεις περί νέων Νόμων , όταν δεν εφαρμόζεται καν ο ισχύων ...
Ας ελέγξει τη νομιμότητα όλων των φιλοζωικών σωματείων ώστε να μπλοκάρουμε εμείς τις εξαγωγές τους στα κατοικίδια μας και όχι να μας "συλλαμβάνουν" στα σύνορα... Και θα τιμωρηθεί κάποιος παράνομος επιτέλους ;

Ανώνυμος είπε...

O ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ 102 ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΚΟΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΠΠΑΣΙΑ.
ΖΗΤΑΕΙ 60.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΡΚΟΥΔΑ".
http://yiannas.pblogs.gr/2009/08/505275.html

Ανώνυμος είπε...

FLUGPATE! Νονοί πτήσης αδέσποτων!!! (Παράνομες εξαγωγές αδέσποτων)
χωρίς σχόλια Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

logobanner1.gif

ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗς ΠΤΗΣΗς
______________________

Kι ανάμεσα στις αγγελίες γιά μεταφορά σκυλιών στη Γερμανία από Μάλαγα και Μαδρίτη, τσουπ κι η Αρετή Παπασταύρου, να ψάχνει μεταφορείς γιά τα σκυλάκια της.

Κι όσο το έψαχνα, τί να δουν τα έκθαμβα μάτια μου???

Όλοι αυτή τη δουλειά κάνουνε. Και στο άλλο το φόρουμ μαθές, έχει και καταλόγους ολόκληρους, θαρείς και μπαίνεις στην ιστοσελίδα της Λουφτχάνσα!!! Μιά γρήγορη ματιά κι αμέσως βλέπεις Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, να στέλνουν σκυλάκια και γατάκια στη Γερμανία... Κι αυτά μόνο γι' αρχή. Όρεξη νά 'χεις να ψάχνεις...

Τί σκυλιά και πράσινα άλογα ανάκατα πιά? Ξεπερασμένα πράγματα. Ντεμοντέ!

Εσύ , εγώ, αυτός, αυτή, εμείς, εσείς, αυτοί, κάνουν την μεταφορά των αδέσποτων που συνήθως καταλήγουνε στην Γερμανία...

Σου λένε πως τα σκυλάκια ή τα γατάκια θα πάνε σε καλό σπίτι και στα πασάρουνε να τα μεταφέρεις στη Γερμανία, πας που πας... Σε ρωτάει κι ο πολίσμαν "δικά σας τα κατοικίδια κύριος?", "δικά μας" λές κι εσύ, ήσυχος -η, που έκανες και την καλή σου πράξη της ημέρας!

Τρέχα βρες τους μετά και ρώτα τί κάνουν τα σκυλάκια κι αν πήγαν σε καλό σπίτι ή πουθενά αλλού!
____________________________


Κύριε Κράτος ακούει κανείς??? Νοιάζεται κανείς?

Γιά κοιτάξτε τα κι εσείς εδώ λίγο... Είναι όλα καλώς καμωμένα, λέτε???

Κάντε και καμμιά βόλτα στις ιστοσελίδες -έχει κι άλλεες- κι άμα δεν σας ανοίγουνε την πόρτα με τη μία, χτυπήστε λίγο πιό δυνατά!

Mετάφραση σχετική με babelfish στ' Αγγλικά. Ελληνικά δεν προλαβαίνω τώρα όλα και δεν χρειάζεται θαρώ... Κατανοητά είναι, όλο διαδρομές είναι, ρίξτε μιά ματιά και θα πάρετε μιά ιδέα.

Ζώα από παντού, πάνε στη Γερμανία... Και τα πάμε εμείς, εσείς, αυτοί... Ποιός θα τ' αναζητήσει ποτέ?

(flugpate=flight godfather)

http://wkhk.foren-city.de/forum,111,-flugpaten-angebote.html
_________________________________

http://www.flugpate.com/tierschutz_notruf.php

Της ΑΡΕΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...)

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΟΝΟΙ ΠΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ την ΑΘΗΝΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ για τρία σκυλιά, (αυτό είναι dreibeinig,), που ήδη ένα μέρος στη Γερμανία έχει, νονοί πτήσης. Εκείνοι δεν πρόκειται να πετάξουν από κοινού.
SYNEXEIA
http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/flugpate-nonoi-pthshs-adespotwn-paranomes-exagwges-adespotwn.html

Ανώνυμος είπε...

ARKOUDA
http://yiannas.pblogs.gr/2009/08/test-no-1-ti-morfwtikoy-epipedoy-einai-to-atomo-poy-egrapse-to-a.html
TEST No 1) Tί μορφωτικού επιπέδου είναι το άτομο που έγραψε το ακόλουθο κείμενο???
2 σχόλια Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

untitled.jpgimages gourounitsa.jpg

Που με παρουσιάζει με τις εικόνες που βλέπετε, που με λέει "Φωτεινή Κυρά της Κούλουρης", που ονομάζει τους Τούρκους "ΜΙΑΡΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ" και τους μπλέκει με τους αρχαίους Πέρσες - γιατί "τόλμησα" να παρουσιάσω συγχαρητήριο τηλεγράφημα Τουρκικού Φιλοζωικού Συλλόγου στον υφυπουργό κ. Κιλτίδη- που χυδαιολογεί και ξεκατινιάζεται εντελώς σε πολλά σχόλια εις βάρος μου, που... που... που...

Θα τα δούμε στην συνέχεια, γιατί είναι πολλά...

Αν θέλετε απαντάτε, οι ερωτήσεις αυτού του τεστ, είναι και ρητορικές... Και τα κείμενα της σειράς θα μπορούσαν να είναι και αστεία, αν δεν μιλούσαν και γιά "επιθανάτιο ρόγχο", καθόλου στ' αστεία...

Όπως μιά παλιότερη ανακοίνωση "κήρυξης πολέμου" , έτσι κι εδώ το άτομο που συγγράφει, ξέρει καλά τι εννοεί... Ξέρει τι πύλες της Κόλασης ανοίγουν με τα λόγια και τα έργα του... Με τα λόγια και τα έργα των συντρόφων του...
_____________________________________

Από ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"-

http://filozoikos-syllogos-argos.blogspot.com/2008/08/blog-post_1089.html

16 Αυγ 2008

Η "ναυμαχία" της Σαλαμίνας!
_______________________________

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας είναι η πιο σπουδαίας μάχη που έδωσε η Ευρώπη απέναντι στον Ασιατικό Δεσποτισμό στις 29 Σεπτεμβρίου του 480 π. Χ. Ο Θεμιστοκλής πίστευε πως, ανεξάρτητα από το κόστος του πολέμου σε ανθρώπινες ζωές, ήταν προτιμότερο να πεθάνουν οι Έλληνες πολεμώντας για την ελευθερία τους, παρά να ζήσουν υπόδουλοι στους Βαρβάρους.

Η μετέπειτα Ενωμένη Ευρώπη είχε νικήσει. Χάρη στους Έλληνες που θυσιάστηκαν τότε για να μην ενταχτούν σε κοινωνίες ξένες στο πολιτισμό τους, στην ελεύθερη σκέψη τους και στο ελεύθερο πνεύμα τους, στα ιδεώδη της Δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου. Αυτούς τους προγόνους θα έπρεπε όλοι μας να τους προσκυνάμε και να τους μνημονεύουμε από καιρό σε καιρό, κυρίως όμως να μην ξεχνάμε το λόγο που έπεσαν μαχόμενοι κατά των Περσών, κατά τους σκότους και της μισαλλοδοξίας.

Αιώνες μετά κάποιοι "Ελληναράδες" με μια "μοντέρνα έποικο" στη Σαλαμίνα προτιμούν να συμμαχήσουν με άγνωστους

μιαρούς ασιάτες φίλους τους,

να τους προτρέπουν να στέλνουν δήθεν συγχαρητήριες επιστολές στον υφυπουργό, προτρέποντας τον μάλιστα να καταστρατηγήσει το Σύνταγμα και να εκδιώξει τους Ευρωπαίους φίλους, εταίρους και συμπολίτες μας στην Ενωμένη Ευρώπη, στην Ευρώπη χωρίς σύνορα και χωρίς εμπόδια στην ενδοκοινοτική μετακίνηση των πολιτών.

Μια χούφτα γραίων-σκοταδιστών και μερικές παράφρονες ανεπάγγελτες και άνευ κοινωνικής υπόστασης κυράδες νομίζουν ως άλλοι Βάρβαροι και ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ότι θα διαλύσουν τη συμμαχία και συνεργασία των Ευρωπαίων συμπολιτών και συνοδοιπόρων μας. Γελιούνται βέβαια και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Για αυτό βγάζουν τις τελευταίες τους άναρθρες κραυγές και τον επιθανάτιο ρόγχο τους μπας και τις λυπηθεί κανείς. Το Φως όμως για άλλη μια φορά θα κερδίσει το Σκοτάδι. Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας ξέρουν να ξεχωρίζουν το Καλό από το Κακό, την Αλήθεια από το Ψέμα. Ξέρουν να εκτιμούν αυτούς που ανιδιοτελώς παράγουν έργο και προσφέρουν στο σύνολο της κοινωνίας.

Η νεότερη "ναυμαχία" της Σαλαμίνας έχει ήδη ξεκινήσει. Το μόνο που θα απομείνει από τις ψεύτρες, δικομανείς και κακόβουλες κυράδες είναι η ψυχή τους που ήδη έχει αγκιστρωθεί στην "Κούλουρη".

----Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ:
____________________
Απάντηση στα Τεστ! Βρε Αρετούλα Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στη Γερμανία?
Στο Μπόχουμ μαθές???
_______________________

Απάντηση στα Τεστ "Τί μορφωτικού επιπέδου είναι το άτομο που γράφει τα ακόλουθα...", με μιά ερώτηση:

Τί άλλο, εκτός της καταπληκτικής διαφήμισης, θα σας θυμίζει το Μπόχουμ ( Bochum )???

Τα πανεπιστήμια καλέ!

Αρετούλα εσύ είσαι τελικά ή καμμιά συνονόματη??? Πες το μας μην κάνουμε κανένα λάθος...

http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/apanthsh-sta-test-bre-aretoyla-kathhghtria-panepisthmioy-sth-ger.html

Ανώνυμος είπε...

(Θα μπορούσε να τιτλοφορείται και ως:

"Τεχνικές γιά αδίστακτους ...φιλόζωους!

Πώς να διώξεις κάποιον που αγαπάει τα ζώα από το σπίτι του, να του πάρεις τα ζώα που φροντίζει και να τον καταστρέψεις ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά. Συνδιάζεται με Μηνύσεις, Αγωγές και καταγγελίες, ιδίως αν θέλεις όχι μόνο να τον διώξεις, αλλά και να του πάρεις το σπίτι!)"
_______________________________
Και κλαούνησε η τραγουδιάρα και δεν ρώτησε, ποιόν χρηματοδότη(?) και ξεκουμπίστηκε...
________________________________
http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/kai-klaoynhse-h-tragoydiara-kai-den-rwthse-poion-hrhmatodoth-kai.html
______________________________
Και ξεστράτησε λίγο το μυαλό μου να θυμάται εποχές με λευκά σεντόνια και φρέσκο ψωμί και νοικοκυριό και γλάστρες με λουλούδια κι ανθρώπινα φερσίματα και περιπάτους κι αναστέναξα...

Και περίμενα τροφές γιά τα ζώα μα τό 'ξεραν κι έκλεισαν τον δρόμο με τ' αμάξι, τάχα πως το πλένουν μέχρι που τό 'λυωσαν και δεν φεύγανε...

Και τους είπα να το πάρουν και μ' είπαν τα πιό πρόστυχα λόγια που έχει ακούσει άνθρωπος και πως "τίποτα δεν θα ξαναπεράσει από εδώ", θα κλείνουν τον δρόμο κάθε μέρα...

Kαι τους είπα:

"Οk. Πάρτε τηλέφωνο τότε τον χρηματοδότη σας και ρωτήστε τον αν θα σας πληρώσει αρκετά γιά να σας συμφέρει ο πόλεμος... Γιατί θα κάνω μήνυση γιά σύσταση συμμορίας κατά ζωής και καταγγελία στην πολεοδομία γιά τ' αυθαίρετα χτίσματα που έχετε όλοι... Με καταδικάσατε σε θάνατο??? Κάτι χιλιάδες Ευρώ θα τα χρειαστείτε. Άλλα γιά τη μήνυση, ύστερα γιά πρόστιμο στην πολεοδομία κι ύστερα κάθε χρόνο σαν κόστος διατήρησης αυθαιρέτου. Πάρτε τον τώρα!!!"...

Και κλαούνησε η πρώην τραγουδιάρα και δεν ρώτησε ποιόν χρηματοδότη(?), μα είπε πως το έκανε τάχα, επειδή της έκανα παρατήρηση γιά τ' αμάξι κι έτσι έφτασε να πει, πως θα με δηλητηριάσει ή πως θα με ταϊσει σκατά, ή πως θα ψοφήσει εμένα και τα κοπρόσκυλα μου από την πείνα και ότι άλλο ωραίο, που δεν γράφεται, ούτε λέγεται...

Και ψου ψου ψου και το μάζεψε και ξεκουμπίστηκε...

Κι ησύχασα γιά λίγο, μα ύστερα ξανάρχισε τα κόλπα, απ' αυτά που αυτή η αγράμματη δεν ξέρει, μα έρχονται διάφοροι, τους παίρνει στο κινητό κι ο boss, δίνει εντολή και τρέχουνε τα τσιράκια... Φαίνεται τους είπε ο χρηματοδότης, ορμάτε εσείς και μην σας νοιάζει... Το χρήμα ρέει...

Κι όλο συνελεύσεις κάνουνε κι όλο μαζεύονταν στα τρία σπίτια, πότε στο ένα πότε στο άλλο, τώρα γινήκανε τέσσερα, ειδικά άμα βλέπανε πως δεν μπορούν να τα βγάλουνε πέρα μαζί μου κι έρχονταν που και που και ξένοι με κουρσάρες κι άμα πέρναγα κοντά λέγανε "ρίξ' της τώρα μιά ντουφεκιά να της τινάξεις τα μυαλά στον αέρα!!!" κι άλλα τέτοια ωραία...

Και πήγα να ψωνήσω κάτι τις στο μπακαλικάκι και με πήρε ο άντρας της στο κατόπι κι έκανα πως δεν έβλεπα κι ύστερα έστριψε και πήγε και πυροβολούσε στο σπίτι μου από τα χτήματα μέσ' το καταμεσήμερο το ηλίθιο κτήνος και του τό 'πα κι όλας...

Κι έκοψα δέκα ελιές μετρημένες απ' την ελιά στην πόρτα μου, γιατί πεινούσα πολύ κι ήταν φαρμάκι από την πίκρα, μα τις έφαγα...

Και πήγαν οι αλητήριοι και φέραν τον ιδιοκτήτη πού 'χει το χτήμα, γιατί τάχα του κλέβω τις ελιές και ψου ψου ψου μαζί του...

Τέτοια καταδίκη σε θάνατο από πείνα οι άθλιοι!!! Γιά να μην λείψω κι αφήσω τα ζώα μου στο έλεος...

Κι είδε αυτός και κατάλαβε και ντράπηκε και δεν μ' είπε τίποτα, μόνο πως τάχα έχασε το σκύλο του κι είρθε να με ρωτήσει, αν τον είχα δει...

SYNEXEIA STO BLOG

Ανώνυμος είπε...

Φιλόζωοι Αμερικανοί στην Ελλάδα?
Η Αρετή Παπασταύρου προτείνει:
30 Ευρώ μόνο μεταφορά το σκυλί γιά Γερμανία!
13 Σεπτεμβρίου 2009

greece1a.jpg

http://www.bowwowbuddies.com/greece2.html

Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου του 2007.

The Foundation in Greece: Summary

Απόσπασμα από το "Greece Day1", με τις εντυπώσεις Αμερικανών φιλόζωων που έφθασαν στον τόπο μας γιά να βοηθήσουν τα αδέσποτα της Ελλάδας!!! (Έρχονται κι άλλοι κατά καιρούς... Δείτε εδώ!))

http://blogs.nationalgeographic.com/blogs/intelligenttravel/2009/03/humanitourism-adventure-trip-t.html

http://www.theinsideandout.com/trip_details_greece_june_2009.html

Τα έξοδα??? Trip Cost: $2595. Τζάμπα πράμα!

Στην Αμερική όλα τα ζώα, όλα τα σκυλιά είναι ...σωσμένα ξέρετε!!!

Πάρτε αυτά γιά μιά πρόγευση (video) κι άμα ψάξετε στο blog θα βρείτε κι άλλα...

Απορίας άξια είναι τα εξής...
__________________________

- Έπρεπε να πληρώσουν κάτι χιλιάδες Δολλάρια οι φιλόζωοι Αμερικανοί γιά να "σώσουν" μερικά αδέσποτα της Ελλάδας? Στο παραδίπλα από το σπίτι τους καταφύγιο, δεν υπήρχαν ζώα να σωθούν???
Με αυτά τα χρήματα πόσα ζωάκια απ' αυτά θα έσωζαν???

- Είναι θέμα τα 400 Ευρώ που πλήρωσε η Αρετή γιά τη μεταφορά ενός σκύλου στη Γερμανία, αν αναλογιστεί κανείς τα έξοδα γιά φιλοξενία σε πανσιόν ζώων, ή η συντήρηση όλων των άλλων??? Προφανώς δεν θα είχε βρει ακόμη και τον φθηνότερο τρόπο μεταφοράς κατοικιδίων γιά Γερμανία, δηλαδή 30 Ευρώ, όπως η ίδια γράφει σε κείμενο που θ' αναρτηθεί πιό ολοκληρωμένο σύντομα...

Από το Forum Verlassene Pfoten
__________________________

-(Γερμανικά). Donald fliegt am Samstag mit LH. Er hat einen Flugpaten gefunden. Wir hatten diese Anzeige den Verteiler aufgegeben, mit der Hoffnung einen FP zu finden, der mit Air Berlin flφge. Bei Air Berlin ist es billiger (30 Euro pro Hund).

-(Αγγλικά). Donald flies on Saturday with LH. He found a flight godfather. We had given this announcement up the distributor to find with hope a FP which would fly with air Berlin. With air Berlin is cheaper it (30 euros per dog).

-(Ελληνικά). O Donald πετάει το Σάββατο με το LH. Βρήκε έναν νονό πτήσης. Είχαμε δώσει σε αυτήν την ανακοίνωση επάνω το διανομέα για να βρούμε με την ελπίδα ένα FP που θα πετούσε με την Air Berlin. Με την Air Berlin είναι φτηνότερο αυτό (30 ευρώ ανά σκυλί).

Areti Papastavrou Tierschutzverein ARGOS Animal Welfare Society ARGOS tsvargos@ath.forthnet.gr

http://filozoikos-syllogos-argos.blogspot.com

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

http://www.verlassene-pfoten.de/wbb2/thread.php?goto=nextoldest&threadid=4305&sid=ba526a499ebea7488658b61107ac6274

Γι' αυτό πολλές φιλόζωες νονές της πτήσης και δηλωμένες ... ακτιβίστριες, προτιμούν αυτήν την εταιρεία... Κατά τ' άλλα όλο κλαίγονται... "Πολλά τα έξοδα μεταφοράς βρε παιδί μου...)!!!

http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/flugpate-nonoi-pthshs-adespotwn-paranomes-exagwges-adespotwn.html

- Επίσης πως φροντίζει όλα αυτά τα ζώα, όταν τον περισσότερο καιρό ζει στη Γερμανία???
_____________________________________

SYNEXEIA
http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/filozwoi-amerikanoi-sthn-ellada-h-a-papastayroy-proteinei-30-efr.html

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο αρπαγής των ζώων μου - Η εγγραφή της προσπάθειας αρπαγής κουταβιών

"Τεχνικές γιά αδίστακτους ...φιλόζωους!

από http://yiannas.pblogs.gr

Πώς να διώξεις κάποιον που αγαπάει τα ζώα από το σπίτι του, να του πάρεις τα ζώα που φροντίζει και να τον καταστρέψεις ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά. Συνδυάζεται με Μηνύσεις, Αγωγές και καταγγελίες, ιδίως αν θέλεις όχι μόνο να τον διώξεις, αλλά και να του πάρεις το σπίτι!
Τώρα αυτοί και οι ... περιφερειακοί συνεργάτες τους, απεργάζονται ένα σχέδιο γιά να αρπάξουν τα ζώα μου

ΠΑΡΑΝΟΜΑ μα ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΩΣ!!!

Το σκεπτικό είναι πως αν δεν το καταφέρουν - που δεν θα το καταφέρουν - να προχωρήσουν σε χειρότερα μέτρα, πιό απονενοημένα διαβήματα...

Μιά και κανείς δεν τολμά να μιλήσει ανοιχτά και που όσα λέγονται και γίνονται, (όπως μου είχε πει ένας αστυνομικός) "είναι μέρος του ψυχολογικού πολέμου που κάνουν εναντίον μου", τους προειδοποιώ...

ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ!!!

Τίποτε άλλο!

Υπάρχουν κι άλλα μα τα σχετικά κείμενα είναι:

"Και κλαούνησε η τραγουδιάρα και δεν ρώτησε, ποιόν χρηματοδότη(?) και ξεκουμπίστηκε..."

http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/kai-klaoynhse-h-tragoydiara-kai-den-rwthse-poion-hrhmatodoth-kai.html

"Mετά το κλαούνισμα... "Πρέπει να την σκοτώσουν..." είπε γιά μένα, η καλή κ. Ελένη! (2)"

http://yiannas.pblogs.gr/2009/09/meta-to-klaoynisma-prepei-na-thn-skotwsoyn-eipe-gia-mena-h-kalh-.html

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το. περάστε τα θέματα στις σελίδες σας...
___________________________
ΓΕΡΜΑΝΙΑ Επίσημη έκθεση πειράματος σε αδέσποτα ζώα καταφυγίων. Στο τέλος "Νεκροψία" και στα υγιή
____________________________
http://yiannas.pblogs.gr/2009/10/germania-epishmh-ekthesh-peiramatos-se-adespota-zwa-katafygiwn-s.html
Από το εξαιρετικά ενδιαφέρον Γερμανικό κείμενο στις 30. 1 2007, που μας πληροφορεί πως στη Γερμανία γίνονται πειράματα στα ζώα των καταφυγίων και πώς ο νόμος το επιτρέπει, (μα που θέλει χρόνο και δουλειά γιά να το παρουσιάσω) ...

" Tierversuche an gestohlenen Haustieren.Die Machenschaften der B-Hδndler"...

στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.tierschutz-notruf.de/news.php?entry=462
... Πληροφορούμαστε μέσω της επίσημης έκθεσης, (στα Γερμανικά και Αγγλικά) γιά τ' αποτελέσματα ενός πειράματος που έγινε σε γάτες καταφυγίου γι' αδέσποτα!!!

http://bibd.uni-giessen.de/ghtm/2002/uni/d020045b.htm
______________________________
..... Από την Νεκροψία στο τέλος του πειράματος δεν προέκυψαν FIP-ειδικές αλλοιώσεις.

During the experiment, seven SPF cats (17.5%) did not show any clinical symptoms.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, επτά SPF γάτες (17,5%) δεν παρουσιάζουν κλινικά συμπτώματα.

None of these animals who all were necropsied at the end of the experiment, exhibited FIP.

Κανένα από αυτά τα ζώα που υποβάλλονται σε νεκροψία όλα στο τέλος του πειράματος, δεν παρουσίασε FIP.

The clinical status of most cats originating from animal shelters, remained unaltered throughout the experiment.

Η κλινική κατάσταση από τις περισσότερες γάτες που προέρχονται από ζωικά καταφύγια, παρέμεινε αμετάβλητη καθ' όλο το πείραμα....
yiannas galanou

Ανώνυμος είπε...

Ας αναδημοσιεύσουμε αυτή την κραυγή: Επιστολή στον κ. Χρυσοχοϊδη γιά αναίτειο ξυλοδαρμό
3 Σχόλια
Ανοιχτή Επιστολή στον κ. Χρυσοχοϊδη γιά τον αναίτειο ξυλοδαρμό μου από αστυνομικούς της Σαλαμίνας

http://yiannas.pblogs.gr/2009/10/anoihth-epistolh-ston-k-hrysoho-dh-gia-ton-anaiteio-xylodarmo-mo.html

Παρακαλώ τους φίλους και φίλες αν το επιθυμούν, ν' αναρτήσουν αυτήν την επιστολή.

Συγγνώμη αν δεν γράφω καλά, μα δεν είμαι καλά...

woman11.jpg

Kύριε Χρυσοχοϊδη είμαι η bloger Arkouda.

Κάποιος μου είπε ν' αποτανθώ σ' εσάς γιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Δεν θα το έκανα αν δεν με ενημέρωνε κάποια γνωστή πως διάβασε την εγγραφή μου και πήρε στο Αστυνομικό Τμήμα απ' όπου κι οι αστυνομικοί που με ξυλοκόπησαν και της αρνήθηκαν την ύπαρξη του συμβάντος. Μία δικηγόρος πήρε τηλέφωνο τρεις φορές, της έλεγαν πως έχουν δουλειά και θα την πάρουν και δεν την πήραν τελικά στο τηλέφωνο. Δηλαδή δεν υπήρξα...

Θα περάσω την προηγούμενη εγγραφή μου γιά μιά ιδέα, η ουσία όμως είναι πως ζω μιά Κόλαση εδώ και δυό χρόνια απ' τη στιγμή που ασχολήθηκα με το λαθρεμπόριο αδέσποτων. Καταδιώκομαι από εγκληματίες και παράνομους που χρησιμοποιούν το Ελληνικό Κράτος γιά να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και το παράνομο χρήμα, την όποια θέση έχουν, τις γνωριμίες τους κλπ γιά να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους.

Αφορμή γιά να σας γράψω αυτά στάθηκε ο προχθεσινός αναίτειος ξυλοδαρμός μου από 3 νέους αστυνομικούς. Η αιτεία είναι το λαθρεμπόριο αδέσποτων, η προσπάθεια μου να ενημερωθώ και να ενημερώσω τον κόσμο γιά το τι συμβαίνει. Άπειρα στοιχεία και άρθρα που θα μπορούσαν να πείσουν και τον πιό άπιστο Θωμά βρίσκονται στο blog μου Arkouda στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://yiannas.pblogs.gr/

Το λαθρεμπόριο αδέσποτων δεν είναι 17 Νοέμβρη Κ. Χρυσοχοϊδη. Ποιός καίγεται τώρα γιά τα μαρτύρια των ζώων??? Είναι ένα έγκλημα, μιά παράνομη πράξη που δεν έχει καν ποινές. Κρύβει όμως τόση βρωμιά και εγκληματικότητα, εμπλέκονται σ' αυτό εκτός των "αφανών ηρώων" και τόσοι επιφανείς κύριοι και κυρίες, χρηματοδοτεί τόσες άλλες παράνομες δραστηριότητες, που νομίζω πως θα έπρεπε να διαθέσετε και λίγο απ' τον χρόνο σας σ' αυτό...

Παρακαλώ επίσης να διατάξετε έρευνα γιά να ερευνηθεί το θέμα του ξυλοδαρμού μου από τους αστυνομικούς της Σαλαμίνας.

Εγώ δέχομαι εδώ και δυό χρόνια συνεχή συστηματικά οργανωμένα χτυπήματα απ' όλες τις πλευρές. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να επιζήσω... Είμαι 49 χρονών. Έχω προβλήματα υγείας. Στην προκείμενη περίπτωση, θα μπορούσε ήδη να είχα πεθάνει από καρδιά από την επίθεση και το σοκ. Τουλάχιστον ας σωθούν κάποιοι άλλοι, ας σωθούν κάποια ζώα από τα μαρτύρια...

Αν τ' αποφασίσετε να βοηθήσετε, στη διάθεση σας γιά περισσότερα στοιχεία.

___________________________